Treneri nezadovoljni

Dudić: Totalno sam promašio s formacijom; Karačić: Ružan je osjećaj

Široki Brijeg i Velež odigrali su neriješeno (2:2) u utorak navečer, u utakmici u kojoj je domaćin poveo s 2:0, ali je Velež ipak došao do boda.
Sport / Nogomet | 12. 08. 2020. u 08:06 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako nijedna ekipa nije izgubila, oba trenera nisu bila najzadovoljnija igrom svoje ekipe.

 ''Imali smo sramno prvo poluvrijeme, počevši od mene koji sam totalno promašio formaciju, te sam pogrešne igrače stavio da počnu utakmicu. Ima i do igrača, jer sve što smo pripremali, a ništa od toga nismo uradili. Bog nas je pogledao da damo gol u samoj završnici, jer da je Široki otišao sa 2:0 na poluvrijeme to bi bila gotova utakmica'', rekao je trener Veleža Feđa Dudić poslije utakmice, priznavši da je Široki bio bolji protivnik.

 ''Nama će ovaj bod poslije derbija psihološki mnogo značiti. Derbi nas je stvarno izmorio i fizički i psihički. Široki je danas bio bolji protivnik, ali nakon 2007. godine konačno Velež nosi bod za Mostar.

 S druge strane, trener Širokog Brijega Toni Karačić bio je nezadovoljan što je njegova ekipa prokockala 2:0.

 ''Kada vodiš 2:0 onda na kraju neriješeno pravi neki ružan osjećaj. Imali smo dobrih situacija da damo još nekoliko golova, a onda u zadnjoj minuti dopustimo lapsus i to ga dopusti igrač koji je iskusan. To je tehnička greška iz auta i mi dobijemo gol iz nje. Htio sam da budemo bolji u posjedu u drugom poluvremenu, ali oni su bili kompaktniji. Penal je očigledan da se razumijemo, ali tako naivan. Kada utakmica iz 2:0 dođe u 2:2, takve utakmice se lako i gube", izjavio je trener Širokog Brijega, Toni Karačić.

Kopirati
Drag cursor here to close