Remi poput pobjede

Dudić: Srušili smo veliki klupski rekord, ovi momci su heroji

Velež je oborio klupski rekord iz davne 1983. godine sa 16 prvenstvenih utakmica u kojoj nije ubilježio poraz.
Sport / Nogomet | 08. 05. 2021. u 21:47 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije mostarskog derbija trener Veleža Feđa Dudić kazao je kako bi svaki rezultat "osim poraza" za njega bio dobar rezultat, pa je s te strane mogao biti zadovoljan ishodom ovog derbija.
 
Bljesak.info / Trener Veleža Feđa Dudić
 
"Prije svega, čestitam Zrinjskom na korektnosti, jer unatoč važnosti utakmice sve je proteklo u najboljem redu i poslali smo dobru sliku derbija", rekao je Dudić nakon utakmice te nastavio:
 
"Zrinjski je u prvom poluvremenu bio bolji protivnik, no mi smo poveli u najbolje moguće vrijeme. I taman kada smo u drugom dijelu počeli igrati onako kako želimo, primimo gol nakon našeg kornera. Nakon toga Zrinjski je bio stvarno bolja momčad, ali sada nam se vratilo ono što prije nije. Bili smo bolja momčad u velikom broju utakmica, pa na kraju nismo pobijedili. Ovo je sada nagrada za moje momke za sav trud", dodao je Dudić.
 
Video: Remi Zrinjskog i Veleža
 
Veležov niz sada iznosi impresivnih 16 prvenstvenih utakmica bez poraza, čime je obren klupski rekord.
 
"Oboren je veliki klupski rekord, 16 kola bez poraza. Ovi momci su heroji već sada, ali idemo izgurati ova četiri kola do kraja i izboriti tu Europu koju smo zaslužili. Ako ćemo gledati od prvog kola mi smo među ekipama koje su ostavile najbolji dojam", zaključio je Feđa Dudić.
 
Kopirati
Drag cursor here to close