Lider na stadionu "Rođeni"

Dudić: Protiv Sarajeva pogrešaka ne smije biti, svaka će biti grubo kažnjena

Na utakmici u Krupi treći žuti karton dobili su napadač Ognjen Cvitanović, vezni Haris Ovčina i branič Faruk Bihorac.
Sport / Nogomet | 28. 11. 2020. u 08:31 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svi oni propustit će jedan od derbija 16. kola, današnji ogled Veleža i Sarajeva.

"To je svakako veliki udarac za nas. Ovčina nije standardni prvotimac, ali je stalna opcija, dok ostala dvojica sigurno jesu prvotimci. Ipak, morat ćemo naći 11 igrača koji će se suprotstaviti Sarajevu, a mi ionako nemamo pojedinca koji je u stanju sam riješiti utakmicu. To ćemo morati napraviti timski", kaže trener Veleža Feđa Dudić.

Na njihov stadion “Rođeni” stiže aktualni prvak, lider i jedina neporažena momčad u ligi. Sve to dovoljno govori da Velež ni u kom slučaju neće biti favorit.

"Igramo protiv vodeće i po meni sigurno najbolje ekipe u ligi. To samo po sebi poziva na maksimalni angažman svih u ekipi. Ono što ćemo morati smanjiti na minimum su pogreške, a njih je bilo podosta u svim utakmicama u posljednje vrijeme. Sada ih ne smije biti, jer svaku pogrešku, i najmanju, Sarajevo će brutalno kazniti", dodao je Dudić.

Sarajevo je dosad neporaženo, a na svom terenu samo dvaput nije uspjelo pobijediti. Jedna od ekipa koje su uspjele otkinuti koji bod Sarajevu bio je upravo Velež, odigravši 1:1 na Koševu. Dudićeva momčad vodila je prvih sat vremena te utakmice i na tragu tog susreta mogu tražiti dobar rezultat i sada.

"Svakako da iz te utakmice možemo izvući pouke. Ako ništa uvidjeli smo da se možemo nositi s njima i Sarajevo nas nije nadigralo, čak ni na svom terenu. To nam daje temelja da se nadamo kako možemo i sada izvući dobar rezultat", zaključio je Dudić.

Utakmicu između Veleža i Sarajeva (subota, 15 sati), prenosi Arena Sport.

Kopirati
Drag cursor here to close