Novi derbi

Dudić: Protiv Borca ćemo biti pravi

Samo tri dana nakon utakmice sa Željezničarom Velež dočekuje Borac.
Sport / Nogomet | 20. 09. 2021. u 14:16 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velež je u zadnja tri susreta uzeo samo dva boda. Doduše, Rođeni su igrali protiv Sarajeva, Zrinjskog i Željezničara, sve ekipa koje se bore za naslov ili Europu.

"Protiv Sarajeva smo bili blizu, kontra Zrinjskog možda nismo nešto odigrali, ali smo vrlo lako mogli ostati neporaženi. Sada se dogodio ovaj susret koji je bio jedna klackalica, ali koji je mogao otići na našu stranu. Nadam se da ćemo već protiv Borca uzeti tri boda i vratiti se u pravi ritam. Definitivno su neki igrači koji su bili nositelji naše igre u onim europskim utakmicama u nekom padu forme,  probat ćemo im pomoći da se podignu, vrate, a samim tim će se dići i naša igra", rekao je trener Veleža Feđa Dudić za Dnevni list.

Samo tri dana nakon utakmice sa Željezničarom Velež dočekuje Borac.

"Stvarno je ritam neugodan, oni su imali dan više za odmor, ali dobro. Nema vremena za neke detaljne analize, dobar dio posla smo uradili, sada uglavnom ekipu gledamo odmoriti, osvježiti. Vraća nam se Ovčina, što je za nas važno i vjerujem da ćemo protiv Borci napokon biti pravi i da ćemo uzeti tri boda", dodao je Dudić.

Utakmica između Veleža i Borca igra se u utorak u 20 i 10, a prijenos je na Arena Sport TV. 

Kopirati
Drag cursor here to close