Fali širine

Dudić: Probat ćemo dovesti pojačanje, ali strance smo "ispucali"

Nogometaši Veleža remijem 1:1 s Tuzla Cityjem završili su niz od pet utakmica bez poraza u Premijer ligi.
Sport / Nogomet | 30. 08. 2020. u 10:29 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rođeni su sezonu otvorili porazom na Grbavici (0:3), no otada su nanizali tri remija i dvije pobjede, pa s devet pobjeda odlaze na pauzu koja će trajati do 12. rujna.

 ''Možda smo mogli uzeti koji bod više, ali s obzirom s kim smo sve igrali možemo biti zadovoljni. Sada nas čeka serija utakmica protiv ekipa s kojima je možda lakše igrati nego s ovima dosad, ali liga je pokazala da svatko svakoga može dobiti i protiv svakoga moraš igrati maksimalno'', kazao je Feđa Dudić nakon utakmice.

 Dudiću će stanka dobro doći da odmori ekipu jer je svih šest utakmica iznijelo 13-14 igrača.

 ''Nemamo širinu, a i ozljede nas remete. Pršeš je na dan utakmice dobio podliv i probao je pomoći, ali to nije to. Probat ćemo dovesti nekoga, pogotovo nam fali prema naprijed, ali trebate znati da smo ispucali kvotu stranaca, pa možemo samo nekog domaćeg. Ali tko god da je slobodan u BiH on nije u trenažnom procesu još od trećeg mjeseca i ne želimo dovesti na silu, da dođe sada pa da ga možemo koristiti za dva, tri mjeseca. Jedino da je netko od naših igrao vani preko ljeta pa da je sada slobodan, ali to moramo sačekati da se ukaže prilika'', dodao je Dudić.

Kopirati
Drag cursor here to close