Rođeni u problemima

Dudić: Probali smo motivirati igrače, ali možda im treba drugačija motivacija

Velež prošle sezone nije izgubio nijednu utakmicu na svom terenu, a poraz od Zrinjskog (0:1) u derbiju bio im je čak četvrti ovosezonski domaći poraz.
Sport / Nogomet | 15. 10. 2021. u 19:49 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velež je doživio drugi uzastopni poraz od Zrinjskog (0:1), ali je odigrao još slabiju utakmicu nego prije mjesec dana kada je bilo 2:1 za njihovog protivnika. 

"Nažalost i kada nema prilika mi ih namjestimo protivniku. Tako je bilo i prije mjesec dana. Na ovakvim utakmicama moraš imati veću želju, a onda te se možda nagradi. Na poluvremenu sam probao probuditi igrače, a onda nam se dogodi kiks i primimo gol. Tek tada smo počeli igrati, spuštati loptu, ali i protivnik se povukao i koncentrirano branio. Sve što smo napravili je jedan šut Pece i Zvonićev šut koji je zaustavio Bilbija, a Zrinjskom je dovoljno bila i jedna poluprilika", govorio je nezadovoljni trener Veleža Feđa Dudić poslije utakmice.

Domaćima je nedostajala podrška navijača, jer bilo je očito da "voljni moment", kako je Dudić i naglasio, nije bio na razini. 

"Sve što smo probali, motivaciju raznu, nekad imam osjećaj da jače na treninzima nego u ovom derbiju. Probali smo ih na razne načine motivirati, možda im treba nekakva druga motivacija", dodao je Dudić.
 
Zbog nastupa u Europi Rođeni su dugo u pogonu, pa su Dudića novinari pitali ima li kod nekih igrača zasićenja, odnosno je li potreban remont u ekipi.
 
"Evidentno je da kod nekih ima zasićenja, ali pričat ćemo o tome kada dođe vrijeme".
Kopirati
Drag cursor here to close