Rođeni napadaju Europu

Dudić poručio gdje mu trebaju pojačanja

Momčad Veleža krenut će 14. siječnja s pripremama za nastavak sezone u kojoj će pokušati ostati pri samom vrhu lige i zauzeti jednu od pozicija koje vode u Europu.
Sport / Nogomet | 27. 12. 2020. u 09:54 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veležov trener Feđa Dudić više puta je ponovio kako će mu glavna pojačanja biti kada potpuno spremni budu igrači koji su zbog ozljeda propustili cijelu ili većinu predsezone - Dino Hasanović, Seid Behram i Konstantin Češmedžijev.

"Ne mislimo gomilati igrače. Ne treba zaboraviti da je na proljeće manje kola i tih 14 kola možemo izvući s rosterom koji imamo uz poneka pojačanja. Imamo tri igrača koji su bili ozlijeđeni i kada se oni vrati to će nam biti najveće pojačanje. Uz njih, pokušat ćemo ojačati dvije pozicije, dovesti jednog igrača u zadnjoj liniji i jednog prema naprijed", kazao je Dudićza Velež TV.

Veležu treba igrač u zadnjoj liniji jer je otišao Faruk Bihorac, a moguće da ode i Muharem Čivić.

"Čivić je zatražio da napusti klub. Njegov ugovor traje do 1. 6. i sada je na upravi kluba da to riješe. Što se tiče ostalih igrača kojima ističe ugovor na ljeto, već se razgovara o produženjima i očekujem da do prozivke bude još produženja", zaključio je Dudić.

Kopirati
Drag cursor here to close