Treće poluvrijeme

Dudić: Pobjednik se znao i prije početka; Borac: Velež je od početka htio prekid!

Nedjeljna utakmica u Banja Luci između Borca i Veleža dobila je i treće poluvrijeme.
Sport / Nogomet | 05. 10. 2020. u 16:35 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Podsjetimo, iz Veleža su bili jako ogorčeni na suđenje Miloša Gigovića koji je, po njima, sve napravio kako bi domaćin pobijedio.

Gigović je ključni potez napravio odmah početkom drugog dijela kada je isključio Brazilca Brandaa, koji je dotad bio najopasniji igrač gostiju. Do tada je Velež držao 'nulu', no Borac je iskoristio terensku nadmoć i zabio gol, a onda u 90. minuti i potvrdio pobjedu.

''Vratili smo se u 2002. ili 2003. godinu kada je tek počela Premijer liga BiH i kad nitko nije mogao osvojiti bod na strani, a onda kao izađemo vani i čudimo se što ne možemo ništa'', rekao je Dudić u kamere Arene, vruć nakon utakmice, a nije se smirio ni poslije.

''Borac je morao da pobijedi i pobijedio je. Došli smo da igramo nogomet, dok je bilo 11 na 11, bili smo ravnopravni, desi se onda detalj koji odluči susret, iako se pobjednik znao i prije početka. Naše je bilo samo da se pojavimo'', dodao je Dudić.

Dan poslije utakmice oglasio se i Borac, koji smatra da se diže 'neopravdana hajka' na banjalučki klub i pita se, u staroj maniri tuzlanske Slobode, 'kome smeta jak Borac?'.

''Simptomatično je da se sve ovo dešava kada je naš tim 'uhvatio ritam' i krenuo ka samom vrhu tabele. Izgleda da nekom odgovara samo Borac koji je u sredini ljestvice ili na prijelazu Premijer liga – Prva liga Republike Srpske'', priopćio je Borac, optuživši Dudića na nekorektno ponašanje, te predsjednika Veleža Šemsudina Hasića da je čak pozivao Dudića da povuče ekipu s terena i prekine utakmicu.

''Imajući na umu navedeno, postavlja se logično pitanje, da li je to taj unaprijed pripremljeni 'scenarij' o kome je govorio gospodin Dudić!'', piše se u priopćenju FK Borac.

Kopirati
Drag cursor here to close