Trener zadovoljan

Dudić: Parirali smo kandidatu za naslov, Velež će se boriti za Europu

Skoro četiri mjeseca nakon zadnje utakmice, dramatične pobjede nad Borcem (2:1), nogometaši Veleža odigrali su jednu utakmicu.
Sport / Nogomet | 01. 07. 2020. u 21:22 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bila je to prijateljska utakmica sa Željezničarom, ali unatoč porazu (2:3) trener Veleža Feđa Dudić bio je jako zadovoljan jer je njegova momčad dvaput vodila i onda primila dva gola pred sam kraj.

 ''Moram biti zadovoljan, nakon četiri mjeseca pauze iznenađen sam da smo u ovakvom tempu odigrali i mi i Željezničar. Nekih 75 minuta bili smo dobri, zadnjih 15 igrali su i juniori. Nemamo tu širinu da bi izdržali cijelu utakmicu, ali zadovoljan sam jer smo na nivou gdje smo stali prije prekida'', kazao je Dudić poslije utakmice.

 Svoj kadar Velež će proširiti vrlo brzo, jer Dudić očekuje dva pojačanja do početka idućeg tjedna.

 ''Do subote ćemo dobiti igrača na pozicije stopera. Već su obavljeni razgovori s napadačem pa će i on doći kroz tri četiri dana. Imamo u planu poziciju za lijevog bočnog i krilo, pa ćemo probati dovesti univerzalca na toj poziciji'', dodaje šef struke Rođenih.

 Korona je prekinula Rođene u velikoj seriji prošle sezone, kada su se nakon četiri pobjede iz pet kola navijačima 'otvorili apetiti'. Ipak, Dudić ne bježi od visokih ambicija i u narednoj.

 ''Ambicije su visok plasman, bolji nego u prošloj sezoni. S par pojačanja možemo napasti mjesta za Europu. Parirali smo Željezničaru koji će se boriti za titulu, pa zašto onda mi ne istaknuti svoju kandidaturu za Europu?'', zaključio je Feđa Dudić.

Kopirati
Drag cursor here to close