Velež po prekid crne serije

Dudić: Ostao sam zbog podrške kluba, ali i navijača

Jedan od derbija 17. kola Premijer lige u Mostaru će u petak igrati Velež i Široki Brijeg.
Sport / Nogomet | 18. 11. 2021. u 15:17 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velež čeka na prvu prvenstvenu pobjedu još od početka listopada i pobjede u Posušju (4:2), a ovo će im biti prva domaća utakmica nakon poraza od Radnika kada je Feđa Dudić podnio ostavku, koja je kasnije odbijena.

“Malo sam i ja uzeo predah od svega i da se malo slegnu neke stvari. Odmah nakon te utakmice imali sastanke s Upravom i jednostavno vidio sam u ljudima da znaju da cijene i poštuju sve ovo što smo ja i ekipa zasad napravili i sutra ujutro smo se ponovo našli i zajednički odlučili da krenemo dalje. Zahvaljujem se na podršci, zahvaljujem se navijačima na brojnim porukama podrške i jedan od razloga zašto je donesena odluka u drugom smjeru je bila i ta”, rekao je Dudić uoči utakmice sa Širokim Brijegom. 

Uoči derbija sa Širokim Brijegom Dudić opet ima problema sa sastavom. Obrena Cvijanovića neće biti zbog kartona, kao ni Hajdarevića koji je dobio crveni karton u juniorskoj ligi, a koji se prenosi u Premijer ligu. Upitni su Dejanović i Džanković.

"Široko Brijeg sigurno dosta kompaktniji i bolji u odnosu na naš prvi susret. Jači su za dva imena Mujana i Blagajića kojih tada nije bilo. Drago mi je da je i kolega Ivanković dobio podršku, klub je stao iza njega i pokazao je da će u budućnosti dosta doga napraviti kao trener jer znam koliko je predan svom poslu. Čestitam mu na rezultatima, ali sada mi želimo pobjedu i prekid negativnog niza”, dodao je Dudić, koji vjeruje da će se nesretno izgubljena dva boda u utakmici na Tušnju njegovoj momčadi negdje vratiti.

"Prošle sezone primili smo gol protiv Olimpika u 94. minuti, a nakon toga smo vezali tri pobjede. Nadam se da će i ovaj put biti neki okidač i da će se sreća vratiti na našu stranu koju nismo imali ove sezone”.

Utakmica između Veleža i Širokog igra se u petak u 18 sati, a prijenos je na Areni Sport.

Kopirati
Drag cursor here to close