Rođeni dočekali kraj u velikoj formi

Dudić: Idemo na zasluženi odmor, a onda se možemo spremati za nešto veliko

Velež je čuvao svoju najbolju napadačku utakmicu za kraj godine.
Sport / Nogomet | 13. 12. 2020. u 18:26 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rođeni su prvi put ove sezone postigli četiri gola u svojoj najuvjerljivijoj pobjedi (4:0) u tekućoj sezoni. I to pobijedili su ekipu Mladosti, momčad koju su prilično respektirali uoči ovog ogleda, jer gledali su kako je ekipa iz Kaknja nadigrala Zrinjski u drugom poluvremenu u prošlom kolu.

“Pribojavali smo se ove utakmice i skautirajući ih potrošili smo najviše vremena od svih ekipa. Pogotovo smo s puno pažnje pogledali utakmicu protiv Zrinjskog, u kojoj su zaslužili puno više od poraza. Fokusirali smo se na njih i timski i na njihove odlične pojedince, i momci su odradili fenomenalan posao, pogotovo u prvom dijelu. Iako je bilo pritiska, jer nam je pobjeda omogućavala da završimo pri samom vrhu, igrali smo mirnu utakmicu na terenu koji je bio puno gori nego je izgledao na televiziji - kazao je poslije utakmice Feđa Dudić, trener Veleža koji je godinu završio s tri uzastopne pobjede.

“Ova pauza nam je došla u trenutku kada smo vjerojatno bili u najboljoj formi od svih ekipa, ali momcima sve pohvale. Imali smo turbulentih trenutaka ove sezone, ali odlazimo na zasluženi odmor i onda se možemo pripremati za nešto veliko. Žao mi je što Brandao nije postigao gol jer zaslužio je da i on probije led, ali nadam se da će u drugoj polusezoni i on biti pravi”, dodao je Dudić.

Veležov šef struke govorio je i o mogućim pojačanjima za nastavak sezone, iako on smatra da će povratak ozlijeđenih igrača biti sami po sebi pojačanja.

“Nama se vraćaju Behram, Hasanović, Češmedžijev… To su sve igrači koji bi bili prvotimci da su bili spremni. Uz njih, te još par pojačanja, imat ćemo dobar roster. Vidjet ćemo što možemo dovesti, ali nemaš garanciju ni za što ako dovedeš i 10 igrača. Ovo je plod kontinuiteta, jer prošle sezone borili smo se za ostanak, a sada smo na razini više”, zaključio je Feđa Dudić.

Kopirati
Drag cursor here to close