Rođeni sletjeli u Atenu

Dudić: Grci će se služiti svim i svačim, trebamo biti spremni

Momčad Veleža sletjela je u Atenu i na stadionu Spyros Louis odradit će trening, a uzvratna utakmica protiv AEK-a igra se u četvrtak u 20 sati.
Sport / Nogomet | 28. 07. 2021. u 16:52 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velež brani prednost od jednog gola iz prve utakmice (2:1), ali sada je AEK u prednosti jer će on imati podršku svojih navijača. Zbog mjera i svega ostalog ne bi trebalo biti više od 10.000 navijača na ogromnom stadionu, ali goste svejedno očekuje paklena atmosfera i domaćin koji će sve učiniti da prođe dalje.

"AEK je vjerojatno mislio da će biti lako s nama i sada će se služiti 'svim i svačim', ako je suditi po grčkom mentalitetu. Ukoliko želimo povoljan rezultat, a naravno da želimo, moramo biti spremni za sve", poručio je trener Veleža Feđa Dudić uoči ove utakmice.

Video: Zadnji trening Veleža prije polaska u Grčku

Dudić je u Atenu poveo sve igrače koje ima na raspolaganju, a kaže da je najvažnije da Velež ne podlegne početnom pritisku.

"Ključ će biti u prvih dvadesetak minuta, ako to izdržimo, ako zadržimo 0:0, ili čak postignemo pogodak, imat ćemo dobre šanse. AEK će biti pod velikim pritiskom, bit će veliki broj njihovih navijača, a to se često može okrenuti protiv domaćina i zato je važno imati dobar rezultat što duže", zaključio je Dudić.

Utakmica 2. kola Uefine Konferencijske lige igra se u četvrtak u 20 sati, prijenos je na Face TV.

Kopirati
Drag cursor here to close