Trener Veleža uoči Sarajeva

Dudić: Dužni smo se iskupiti navijačima zbog slabijih rezultata

S obzirom da je to posljednja domaća Veležova utakmica u prvom dijelu sezone, trener "Rođenih" Feđa Dudić kazao je kako se pobjedom nad aktualnim prvakom želi oprostiti od domaćih navijača.
Sport / Nogomet | 22. 11. 2019. u 12:40 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U jednom od derbija 17. kola nogometne Premijer lige BiH u subotu će se u Mostaru sastati Velež i Sarajevo.

S obzirom da je to posljednja domaća Veležova utakmica u prvom dijelu sezone, trener "Rođenih" Feđa Dudić kazao je kako se pobjedom nad aktualnim prvakom želi oprostiti od domaćih navijača.

''Mislim da smo dužni iskupiti se našim navijačima zbog slabijih rezultata u prošla dva kola, pogotovo što sljedeću domaću utakmicu igramo tek u drugom mjesecu sljedeće godine'', kazao je Dudić na konferenciji za novinare.

Velež je u zadnja dva nastupa upisao domaći remi sa Slobodom te poraz na gostovanju kod Širokoga Brijega.

''Nisam toliko nezadovoljan igrom u te dvije utakmice. Statistički gledano, u obje te utakmice bili smo bolji protivnik, ali nažalost nismo osvajali bodove. Moramo to popraviti u subotu i zajedno s našim navijačima pobjedom spustiti zavjesu na stadionu "Rođeni" u ovoj polusezoni'', istaknuo je trener Veleža.

Subotnju utakmicu najvjerojatnije će zbog ozljede propustiti veznjak Dino Hasanović što je, po Dudićevim riječima, popriličan hendikep za njegovu momčad.

Branič Veleža Samir Zeljković pozvao je domaće navijače da u što većem broju dođu na subotnju utakmicu i podrže svoju momčad:

''Neće nam biti lako, ali pokazali smo u dosadašnjem dijelu prvenstva da najbolje igramo protiv onih najboljih. Uz naš maksimalan angažman vjerujem da rezultat neće izostati'', kazao je Zeljković.

Utakmica Velež – Sarajevo igra se na stadionu "Rođeni" od 13:00 sati, uz izravan prijenos na Mojoj TV.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close