Dominacija bez rezultata

Dudić: Dok ne prebolimo dječje bolesti nećemo biti ozbiljni

I dok drugi premijerligaši odmaraju, Velež i Široki Brijeg odigrali su zaostalu utakmicu osmine finala Kupa BiH.
Sport / Nogomet | 14. 11. 2020. u 19:57 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako bez nekoliko prvotimaca koji su s reprezentacijama (Cipetić, Zlomisli, Mateo Marić) Široki Brijeg je slavio s 1:0 golom Stipe Jurića pred kraj prvog dijela.

“Svojim igračima želim čestitati na prolasku, jer bili smo u okolnostima da nismo mogli kvalitetno trenirati i praktično smo žrtvovali treninge. Igrači su odigrali dobro, jer prošli smo. Velež igra kvalitetno, kontrolirao je igru, iznenadili su nas s četiri igrača u sredini, ali kako je vrijeme odmicalo mi smo bili opasni i postigli gol. Kako nam je rezultat odgovarao u drugom smo dijelu čekali iz kontranapada. Naš prolaz je zaslužen”, rekao je poslije utakmice trener Širokog Brijega, Toni Karačić.

Velež je imao inciijativu, imao je posjed lopte preko 70 posto i čak 30 puta (!) uputio je udarac prema golu Širokog, ali nije mogao svladati odličnog Darija Miškića.

“Ne znam ni koji je ovo put da se ponavljaju iste stvari. Imamo veliki broj prilika, a ne postignemo gol. Mi smo nekako prvaci u tome da sami sebi napravimo problem i stvorimo si nervozu. Imali smo puno prilika, ali kad ih ne zabiješ naravno da nećeš proći. Nadam se da će i nas ove dječije bolesti proći, jer dok to ne prođe ne možemo biti pravi”, rekao je Feđa Dudić, trener Veleža.

Kopirati
Drag cursor here to close