Velež

Dudić: Dobro je, ali obrana mora bolje

''Loši smo bili u obrani, u tih pola sata, mogli smo vrlo lako gubiti i dva razlike. U par navrata nas je spašavao Bobić, što me naravno zabrinjava''
Sport / Nogomet | 17. 02. 2020. u 09:38 Feđa Ibrulj | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Veleža su seriju kontrolnih utakmica zaključili subotnjim trijumfom protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja. Završilo je 4:1, s tim da su Rođeni već nakon prvog dijela vodili 3:0. Tijekom pripremnog perioda kroz šest odigranih utakmica Velež je upisao tri pobjeda uz tri remija.

Prevelikih promjena u momčadi nije bilo, tek su tijekom priprema svoju priliku dobile novajlije Radovac, Pršeš, Ćatić i Bihorac. Radovac i Pršeš u veznom redu, Bihorac na poziciji štopera, te mladi Ćatić u vrhu napada.

Kako sada stvari stoje, Radovac i Pršeš su najbliži prvoj postavi, iako je Radovac zaradio jednu ozljedu u posljednjoj utakmici koju je momčad odigrala u Turskoj pa je preskočio "generalku".

Svoj komentar nakon utakmice da je i šef stručnog stožera, Feđa Dudić koji i pored uvjerljive pobjede nije bio previše zadovoljan prije svega igrom momčadi u obrani, posebno u otvaranju utakmice.

''Loši smo bili u obrani, u tih pola sata, mogli smo vrlo lako gubiti i dva razlike. U par navrata nas je spašavao Bobić, što me naravno zabrinjava. Ipak, treba uzeti u obzir da je ovo bila prva utakmica nakon povratka iz Turske, nismo imali trening nakon povratka u četvrtak, pa se ta činjenica može uzeti kao neka olakšavajuća okolnost. Još na zagrijavanju igrači su istaknuli kako su im noge teške, kako nisu pravi, ali bez obzira na to moramo biti bolji u defenzivi, moramo bolje reagirati pojedinim situacijama'', naglasio je Dudić.

Protiv Mladosti je Velež utakmicu počeo u sastavu Bobić - Ćosić, Zvonić, Manev, Ćivić - Hasanović, Pršeš - Ovčina, Vehabović, Brandao - Fajić. U odnosu na susret protiv južnokorejskog drugoligaša, nije bilo Radovca, starter je bio Ovčina.

''Vidjet ćemo kako će stvari ići, prije svega tu mislim na oporavak Radovca. Neki igrači baš nisu bili na nivou u ovoj posljednjoj utakmici, malo ćemo razgovarati. Devedeset posto momčadi je tu, jedno, dva mjesta su pod upitnikom'', zaključio je Dudić.

Kopirati
Drag cursor here to close