Premier League

Drama na Etihadu: VAR ponovno Građanima 'oteo' pobjedu

Prava drama se odvijala u nadoknadi, kada je Gabriel Jesus dao gol za 3:2, ali je VAR poništio gol jer je Laporte prethodno igrao rukom.
Sport / Nogomet | 17. 08. 2019. u 21:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PA / Sudac Michael Oliver morao je razočarati Gabriela Jesusa 

Manchester City je u drugom kolu engleske Premier lige ugostio Tottenham, a u sjajnom susretu je osvojio samo bod (2:2).

City je u prvom kolu bio silovit, postigao je pet golova na gostovanju kod West Hama, no u duelu s Tottenhamom su stvari ipak bile drugačije, a i očekivalo se da će Spursi stvoriti dosta problema momčadi Pepa Guardiole.

Građani su poveli golom Raheema Sterlinga u 20. minuti, no radost je trajala samo tri minuta. Eric Lamela je lijepo pogodio za 1:1.

U 35. minuti novo vodstvo Cityja, pošto je Aguero na novi sjajan ubačaj De Bruynea, dvostrukog asistenta danas, matirao Llorisa.

Tottenham se nije predavao, pa je Lucas Moura samo minutu po ulasku u igru postigao gol za 2:2. Igrala se 56. minuta kada je šokirao Etihad, a asistirao mu je danas sjajni Lamela, piše SportKlub.

Prava drama se odvijala u nadoknadi, kada je Gabriel Jesus dao gol za 3:2, ali je VAR poništio gol jer je Laporte prethodno igrao rukom.

City je napadao, ali nije uspio doći do pobjede, pa je ostao na tabeli iza Liverpoola i Arsenala koji imaju po šest bodova, a priliku da bude maksimalan ima još Manchester United, koji za dva dana gostuje Wolverhamptonu.

Kopirati
Drag cursor here to close