Opet promjena u Zrinjskom

Dragan Perić novi trener: 'Sačuvati obraz kluba'

Sport / Nogomet | 11. 05. 2012. u 13:15 Ž.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon novog šokantnog prvenstvenog poraza, od Kozare u srijedu, došlo je do promjene na klupi mostarskog Zrinjskog.

Momčad više ne vodi Draženko Bogdan uz savjetovanje Blaža Sliškovića, teške funkcije u ovom trenutku primio se dugogodišnji 'vojnik kluba'.

Naime, službeno treći šef stručnog stožera 'Plemića' u aktualnoj sezoni bit će Dragan Perić, dosadašnji šef omladinske škole, inače dugogodišnji pomoćnik najprije Blaža Sliškovića, zatim i Dragana Jovića te kratko i Marijana Bloudeka na klupi.

- Točno je da sam prihvatio poziciju šefa stručnog stožera u ovom trenutku, jer jednostavno, kao što moj šef Franjo Džidić kaže, mi smo vojnici ovog kluba i nemamo izbora. Na toj poziciji ostajem sigurno do kraja sezone, a zatim ćemo vidjeti.

Perićev asistent bit će Draženko Bogdan, koji je 'savjetovan' od strane Blaža Sliškovića vodio Zrinjski nakon poraza u Vrapčićima i ostavke Slavena Muse. No, nakon blamaže protiv Kozare, i Bogdan je odstupio.

- Zamolio sam Draženka da ostane sa mnom u stožeru. Iako mu je teško, on je to prihvatio i na tome sam mu zahvalan. S momčadi još nisam odradio ni prvi trening tako da ne mogu govoriti o sastavu za sutrašnju utakmicu protiv Leotara, ali jasno je da igrači moraju dati sve da bi sačuvali najprije svoj, a zatim svi skupa i obraz kluba u ovom teškom trenutku, zaključio je za Bljesak.info Dragan Perić.

Kopirati
Drag cursor here to close