Brazilac bocnuo Ronalda

Douglas Costa kaže kako je za njega najbolji igrač u timu Paulo Dybala

"Najbolji kolega u timu je Paulo Dybala, s kojim me veže i najčvršće prijateljstvo. Naravno, tu je zatim i Ronaldo", kazao je Brazilac Douglas Costa o svojim suigračima iz Juventusa.
Sport / Nogomet | 22. 04. 2020. u 11:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: dpa / Douglas Costa je 2018. za 40 milijuna eura iz Bayerna prešao u Juventus

Brazilac Douglas Costa (29) jedan je od onih stranih igrača Juventusa koji se trenutačno, zbog pandemije koronavirusa, nalaze u svojim domovinama.

Dok nogometaši 'miruju', mediji pokušavaju na sve moguće načine sportsku javnost animirati na najvažniju sporednu stvar na svijetu, kako se ne fanovi ne bi 'ohladili' od svega.

Costa je gostovao u jednom razgovoru uživo na platformi Instagram i bio je, između ostalog, upitan i tko je najbolji igrač u redovima Stare dame.

"Najbolji kolega u timu je Paulo Dybala, s kojim me veže i najčvršće prijateljstvo. Naravno, tu je zatim i Ronaldo", kazao je Brazilac.

Što se tiče njega samoga, kao napadača, izjavio je kako mu je svejedno hoće li biti strijelac ili asistent, jer najvažnije je da ekipa pobjeđuje.

Kaže kako mu je već pomalo na vrh glave čekanja da kriza prođe.

"Nadam se skorom povratku u Italiju. Jedva čekam da ponovno dođem tamo, jer jednostavno ne znam što bih ovdje radio", kaže sjajni bočni napadač Juventusa.

Kopirati
Drag cursor here to close