Filip Jazvić

Donedavni igrač Željezničara dobio otkaz pa nokautirao sportskog direktora

Okidač za ovakvu reakciju igrača je navodno zato što mu je odluka kasno priopćena, u razdoblju kada je većina klubova dovela što im je potrebno pa je igrač ostao bez nekih opcija, ali to mu ne može biti opravdanje za divlju reakciju.
Sport / Nogomet | 17. 07. 2019. u 11:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Donedavni igrač sarajevskog Željezničara te Istre, Hrvatskog dragovoljca i zaprešićkog Intera Filip Jazvić (28) napravio je neviđeni skandal u svijetu sporta.

Naime, Jazviću su u rumunjskom prvoligašu Hermannstadtu priopćili da ne računaju na njega te da može potražiti novi klub. Međutim, Bugojancu se ta odluka nije svidjela te je uzeo stvari u svoje ruke i nokautirao sportskog direktora kluba Razvana Zamfira.

''Još ne mogu vjerovati što se dogodilo, dugo poznajem Filipa, imali smo dobar odnos još iz Cluja. Šokiran sam, ovaj njegov potez ne mogu nikako objasniti'', rekao je za rumunjske medije napadnuti direktor Razvan Zamfir, prenosi Germanijak.hr.

Predsjednik kluba Iuliu Muresan, kratko se obratio javnosti te najavio privatnu tužbu protiv Jazvića.

''Ovo je nevjerojatno. U klubu smo odlučili kako dva-tri igrača nisu u više u našim vizijama, a među njima se našao i Jazvić. Sportski direktor je poslije ručka vijest priopćio igraču, a on ga je snažno udario. Za njega nema više mjesta u klubu, a protiv njega ćemo pokrenuti i tužbu''.

Okidač za ovakvu reakciju igrača je navodno zato što mu je odluka kasno priopćena, u razdoblju kada je većina klubova dovela što im je potrebno pa je igrač ostao bez nekih opcija, ali to mu ne može biti opravdanje za divlju reakciju, piše Germanijak.

Jazvić je u Hermannstadt stigao u siječnju ove godine iz Željezničara, a za rumunjski klub je odigrao 17 utakmica i postigao dva pogotka. U karijeri je još nastupao za Cluj, Targu Mures, Hapoel Haifa, Universitateu Craiovu, Arku Gdyniju i Olimpiju Grudziadz.

Kopirati
Drag cursor here to close