Može to i bez Mamića

Dinamu opet idu milijuni: Lovro Majer prelazi u Ligue 1

"Odlaskom Majera nam Ivanušec dolazi prema unutra, na boku imamo rješenja u Menalu, Špikiću i Kastratiju, plus u nekim utakmicama gdje je drukčija struktura, mogu svoju priliku dobiti Gojak i Bulat'', rekao je trener Dinama.
Sport / Nogomet | 21. 08. 2021. u 00:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lovro Majer uskoro i službeno više neće biti igrač Dinama. Hrvatski veznjak sve je dogovorio s francuskim Rennesom, a veliki je transfer potvrdio i Damir Krznar, trener Modrih.

Majer odlazi u Francusku za 15 milijuna eura uključujući bonuse, a neće ga biti u uzvratnom dvoboju protiv Šerifa iduću srijedu.

Krznar je izjavio da Dinamo ima njegovu zamjenu.

''Imamo zamjenu. Planski smo doveli igrače, a prva varijanta je Luka Ivanušec. Luku smo dosta koristili na boku, sad odlaskom Majera on dolazi prema unutra, na boku imamo rješenja u Menalu, Špikiću i Kastratiju, plus u nekim utakmicama gdje je drukčija struktura, mogu svoju priliku dobiti Gojak i Bulat'', rekao je trener Dinama za Sportske novosti.

Majer je stigao u Dinamo 2018. godine iz Lokomotive za 2,5 milijuna eura, a nedavno je dobio i pretpoziv Zlatka Dalića za tri kvalifikacijske utakmice u rujnu.

Nadareni veznjak je igrao i za Dubravu i Trnje, a ovo mu je prvi inozemni transfer s 23 godine.

Kopirati
Drag cursor here to close