Tko daje više?

Dinamovac Dani Olmo na meti Barcelone, ali i Real Madrida

AS piše kako je Barcelona ponudila Dinamu 25 milijuna eura za igrača koji je ponikao u njezinoj nogometnoj akademiji, La Masiji. Real Madrid je pak spreman platiti 26 milijuna
Sport / Nogomet | 30. 01. 2019. u 12:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Španjolski nogometni velikani Real Madrid i Barcelona pokušavaju dovesti Danija Olma iz zagrebačkog Dinama, a iznosi koji se spominju kao obeštećenje zvuče uistinu uzbudljivo.

Mladi španjolski reprezentativac, kojemu je tek 20 godina, prema pisanju France Football na meti je nekoliko velikih klubova iz Europe. Dakako, povratak u domovinu za njega bi bilo najoptimalnije rješenje.

Dani Olmo je u nedavnom rangiranju najvećih nogometnih nada (Golden Boy awards 2018) bio plasiran na 11. poziciji, a mediji o njemu pišu kao glavnom nositelju igre zagrebačkog Dinama.

Pozivajući se na informacije iz više medija, AS piše kako je Barcelona ponudila Dinamu 25 milijuna eura za igrača koji je ponikao u njezinoj nogometnoj akademiji, La Masiji. Real Madrid je pak spreman platiti 26 milijuna, a španjolski list podsjeća kako su ovi iznosi u rangu trenutačne Olmove vrijednosti na tržištu igrača.

Ovaj mladić je iz čuvene škole La Masia u Dinamo prešao 2014. godine, a uskoro je stekao status prvotimca. Ugovor s Dinamom vrijedi mu do 2021. godine, a njegov je sadašnji klub izrazio spremnost za poslovanje, ukoliko ponude budu zadovoljavajuće.

Dani Olmo može igrati na oba krila, ali isto tako i kao ofenzivni veznjak. Ove je sezone za Dinamo postigao četiri gola i još sedam puta asistirao.

Kopirati
Drag cursor here to close