Rodni kraju

Dinamov stoper ozlijedio ruku dok je cijepao drva u Tomislavgradu

''Volim ovdje doći, odmoriti se i naspavati na ovom zraku i kiša mi nimalo ne smeta'', kazao je Dilaver.
Sport / Nogomet | 17. 12. 2019. u 20:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dinamov stoper Emir Dilaver (28) ozlijedio je ruku dok je cijepao drva u rodnom Tomislavgradu.

''Ruka je u zavoju, malo sam se porezao dok sam cijepao drva. Nije ništa strašno'' objasnio je stasiti branič iz Tomislavgrada, prenose 24sata.hr.

Inače, iako je rođen u Mandinu Selu kod Tomislavgrada, a odrastao u Austriji, Emir se rado prisjeti uspomena iz djetinjstva provedenih tijekom ljeta u duvanjskom kraju gdje je dolazio s roditeljima: druženju s prijateljima na Đerekovcu, igri klikerima, veranju po mandoseljskoj gredi, hvatanju sova, ali i čuvanju krava, otkrio je jednom prilikom za RTG Tomislavgrad. 

''Volim ovdje doći, odmoriti se i naspavati na ovom zraku i kiša mi nimalo ne smeta. Djetinjstvo u duvanjskom kraju bilo mi je prava fantazija. I u Austriji sam imao dobre prijatelje iz naše obitelji Sičaja koja ima četvero djece. S bratom i njima veselio sam se igri u parku i zajedničkim treninzima'', prisjetio se Dilaver.

Foto: Tomislavcity / Dinamovac je jednom prilikom iznenadio i mališane u  Osnovnoj školi Ivana Mažuranića u Tomislavgradu

 Dilaver nije upitan za Dinamov susret s Rijekom (18 sati) u zaostalom 6. kolu 1. HNL. Pa austrijski je stoper u Dinamu imao samo jednu težu ozljedu. Zbog ozlijede rebara propustio je samo šest utakmica. Uvijek je na raspolaganju svom treneru Nenadu Bjelici koji mu je nadjenuo nadimak Blek stijena po poznatom stripovskom junaku.

Kopirati
Drag cursor here to close