Cijena uspjeha

Dinamo važnu pobjedu platio ozljedama ključnih igrača

"Ivanušec je dobro iako je dobio udarac u prsa i ostao bez zraka, a Ademi dosta bolan, kvadriceps je stradao, možda i stražnja loža. Neću još ništa prognozirati, ali nadam se da će biti u redu i on", rekao je trener Krznar.
Sport / Nogomet | 20. 07. 2021. u 23:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Luka Ivanušec je kao i kapetan Ademi iznesen sa stadiona 

Dinamo je stekao lijepu prednost uoči uzvrata drugog pretkola Lige prvaka protiv Omonije, na Maksimiru je u utorak bilo 2:0 za Modre.

Međutim, trener Krznar je ovu pobjedu 'platio' ozljedama dvojice ključnih igrača, kapetana Ademija i ofenzivnog veznjaka Ivanušeca.

Dinamov kapetan primio se za butni mišić nakon jednog duela u 42. minuti i signalizirao klupi da više ne može. "Ne mogu, ne mogu", poručio je klupi i odmah skinuo kapetansku traku, a zamijenio ga je Josip Mišić.

Ivanušec je izašao u 63. minuti kad se ozlijedio također u duelu, a zamijenio ga je Lirim Kastrati.

"Ivanušec je dobro iako je dobio udarac u prsa i ostao bez zraka, a Ademi dosta bolan, kvadriceps je stradao, možda i stražnja loža. Neću još ništa prognozirati, ali nadam se da će biti u redu i on", rekao je trener Zagrepčana.

Za tjedan dana uzvrat će se igrati u ‘paklenim’ uvjetima u Nikoziji.

"Nisam sretan kad se to potencira jer ne želim alibi. Kad nekome 15 puta kažete takav si, takav si, onda počne u to vjerovati. Nogomet se igra po svim vremenskim uvjetima, pa i ovdje kod nas je 30-ak. Po toj logici onda Valur je ovdje trebao primiti 19 komada jer su došli s 10-ak stupnjeva na 35. I nadam se da smo bacili sve mačiće u vodu i da krećemo kako Dinamo dolikuje", izjavio je trener Plavih bez uvijanja, kao što i dolikuje klubu s takvim ambicijama.

Rezultati

Alashkert - Sheriff Tiraspol 0:1
Lincoln - Cluj 1:2
Ferencvaroš - Žalgiris 2:0
Dinamo - Omonia 2:0
Rapid - Sparta Prag 2:1
Celtic - Midtjylland 1:1

Kopirati
Drag cursor here to close