Saburtalo

Dinamo u 2. kolu kvalifikacija za Ligu prvaka na gruzijskog prvaka

Dinamo će u prvoj utakmici 2. kolo kvalifikacija gostovati u Tbilisiju, 23. ili 24. srpnja, a uzvrat na Maksimiru na rasporedu je 30. ili 31. srpnja.
Sport / Nogomet | 16. 07. 2019. u 22:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši zagrebačkog Dinama u 2. kolu kvalifikacija za Ligu prvaka igrat će protiv gruzijskog Saburtala, koji je u uzvratnom dvoboju 1. kola kao domaćin poražen od moldavskog Sheriffa sa 1-3 (0-3), ali se zahvaljujući pobjedi 3-0 u Tiraspolu plasirao dalje.

Moldavski prvak, na čijoj klupi je hrvatski stručnjak Zoran Zekić, a u sastavu ima četvoricu hrvatskih nogometaša, Gabriela Bobana, Matea Mužeka, Antuna Palića i Zvonimira Mikulića, nakon samo 11 minuta igre nadoknadio je zaostatak iz prve utakmice. Latifi je u 3. minuti postigao vodeći pogodak, za 2-0 Moldavaca u 8. minuti loptu je u svoju mrežu gurnuo Margvelašvili, a na 3-0 u 11. minuti povisio je Tambe na Bobanovu asistenciju, javlja Hina.

No, Zekićeva momčad do kraja utakmice nije uspjela više postići pogodak, pa je gol Crnogorca Ognjena Rolovića u 59. minuti odveo gruzijskog prvaka u 2. kolo kvalifikacija. Gosti su od 73. minute ostali sa 10 igrača na terenu, jer je zbog drugog žutog kartona isključen Slovenac Palčić.

Dinamo će u prvoj utakmici 2. kolo kvalifikacija gostovati u Tbilisiju, 23. ili 24. srpnja, a uzvrat na Maksimiru na rasporedu je 30. ili 31. srpnja, javila je Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close