Menalo zabio

Dinamu samo bod protiv Genka

Duel Dinama i Genka na Maksimiru je u poređenju s preostalim utakmica Europske lige ove sezone na istom terenu je nekako ponudio najmanje. Dva gola i jako malo prilika.
Sport / Nogomet | 25. 11. 2021. u 21:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osvojenim bodom protiv Genka, zagrebački Dinamo je osigurao još jedno europsko proljeće, ali u Konferencijskoj ligi što je gledajući ambicije kluba, jedna vrsta utješne nagrade. Za proljeće u Europskoj ligi trebat će, izvjesno, barem bod u Londonu protiv West Hama, ako Genk očekivano na svom terenu pobijedi otpisani Rapid. Što po igri koju Dinamo nudi u posljednje vrijeme neće biti nimalo izboriti.

Duel Dinama i Genka na Maksimiru je u poređenju s preostalim utakmica Europske lige ove sezone na istom terenu je nekako ponudio najmanje. Dva gola i jako malo prilika. U prvom poluvremenu,
Dinamo je stigao do prednosti u 35. minuti. Theophile je dugom loptom pronašao reprezentativca BiH, Luku Menala koji je ušao ispred stopera Genka. Menalo je izdržao, šutirao i pogodio. U samom finišu prvog poluvremena, posljednjim sekundama Genk stiže do poravnanja.Ugbo je vrhunski pogodio na prvoj stativi, loptu je svom snagom zakucao, ona se odbila od prečke i završila iza leđa Livakovića.

U drugom dijelu još manje uzbuđenja. Probao je Gojak uhvatiti na spavanju Vandervoordta, ovaj se nije dao iznenaditi. U finišu jedna opasna kontra Genka, prvo je Paintsil puca, Livaković odbija, u nastavku akcije pred Dinamovim golmanom bio je Bongonda, Livaković je obranio nogom i spasio Dinamo. West Ham je savladao Rapid, ima 13 bodova i još uvijek je neporažen. Dinamo ima sedam, Genk 5, dok je Rapid na tri boda.

Kopirati
Drag cursor here to close