GNK Dinamo

Dinamo odbio ponudu od 12 milijuna eura za Nikolu Moru

Veznjak Nikola Moro također je vrlo interesantan stranim klubovima. Već ga je tražilo nekoliko klubova, a najveća dosad odbijena ponuda bila je teška 12.000.000 eura.
Sport / Nogomet | 06. 01. 2020. u 11:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: GNK Dinamo / Nikola Moro mogao bi se razviti u reprezentativnu klasu

U Plavom salonu proteklog je vikenda bilo vrlo živo, a čini se kako će u istom ozračju proteći i ostatak zime za ljude u Dinamu.

Ponude za njegove igrače stižu sa svih strana svijeta, najveći je interes za Danija Olma i Lovru Majera, ali ne zaostaje puno ni nadareni veznjak Nikola Moro.

Dinamovog veznjaka već je tražilo nekoliko klubova, a najveća dosad odbijena ponuda bila je teška 12.000.000 eura prenose Sportske novosti.

Modri ne razmišljaju o prodaji ne dođe li nemoralna ponuda, koja bi morala iznositi između 15 i 20.000.000 eura.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

A post shared by Nikola Moro (@moronikola) on

Dakle, već se zagužvalo ovih dana u rubrici odlasci iz kluba. Tako je Marko Lešković otišao je na polugodišnju posudbu u Lokomotivu u kojoj bi trebao vratiti izgubljenu formu.

Na kaljenje je otišao i mladi talentirani golman Dinko Horkaš. On će putevima Luke Modrića u Zrinjski, a u Mostaru bi trebao živjeti barem sljedećih šest mjeseci.

Bjelicu će razveseliti i što je standardni lijevi bek Marin Leovac jučer parafirao ugovor do 2022. godine i otklonio svaku mogućnost odlaska na koncu sezone. Donedavni ugovor vrijedio mu je još šest mjeseci i da nije stavio svoj potpis na novi, mogao je pregovarati s drugim klubovima bez odštete, no izgleda odgovara mu igrati kod Nene Bjelice kod kojeg je ranije igrao i u bečkoj Austriji.

Kopirati
Drag cursor here to close