Ne daj se, kralju

Diego Maradona uputio tople riječi podrške oboljelom Peleu

Maradona, koji je želio dati svoju potporu Peléu u novonastaloj situaciji, objavio je jednu stariju sliku njih dvojice na svom Instagram računu.
Sport / Nogomet | 10. 04. 2019. u 13:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Maradona i Pele iz vremena kad su se prvi put susreli

Diego Armando Maradona i Pelé, Argentinac i Brazilac, što je već samo po sebi dovoljno za ljuto rivalstvo, najčešće se smatraju najboljim nogometašima svih vremena.

Među njima nije uvijek bilo idilično, znale su padati teške riječi, međusobna omalovažavanja, pa čak i uvrede.

Ipak, sadašnji menadžer malo poznatog meksičkog kluba Dorados uputio je ''kralju Peleu" tople riječi podrške, nakon što je brazilska legenda nedavno završila u bolnici.

Slavni brazilski nogometaš primljen je u bolnicu Albert Einstein u Sao Paulu nakon povratka u Brazil iz Pariza. On je dobio infekciju mokraćnog sustava, zbog čega je nedavno u Parizu kratko boravio u bolnici.

Maradona, koji je želio dati svoju potporu Peléu u novonastaloj situaciji, objavio je jednu stariju sliku njih dvojice na svom Instagram računu.

Na slici je Pelé svirao gitaru, a to je bilo kad su se dvije legende prvi put susrele.

"Ovoj je fotografiji danas 40 godina. Snimljena je u Río de Janeiru kad smo se prvi put sreli. Pogledajte kako smo mladi... Želim Vam brz oporavak i snagu Kralja Peléa! ".

Peleu su proteklih dana mnogobrojni navijači uputili riječi podrške nakon najnovijih zdravstvenih problema, a mladi zemljak Neymar osobno posjetio Peléa tijekom nedavnog boravka u pariškoj bolnici.

Kopirati
Drag cursor here to close