hajde tako messiju

Diego Forlan: Neymar ne bi Messiju učinio ono što je uradio Cavaniju

Sport / Nogomet | 21. 09. 2017. u 12:22 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svima je već poznata priča o Neymaru i Cavaniju. Dvije su to zvijezde u jednoj super-ekipi koje se trenutno ne slažu baš najbolje.

Oba žele biti glavne zvijezde svakog trenutka, najbolji strijelac i prvi izvođač najstrožih udaraca. Dosada je Cavani to upravo i bio, no Neymar želi dio slave samo za sebe. Tu su odmah nastali problemi.

Cijelu je situaciju za Radio Sport 890 komentirao Diego Forlan, urugvajska legenda, koji smatra kako Neymar nema to pravo uzimati Cavaniju mjesto i u klubu što će se raditi. Takvo ponašanje Forlan naziva djetinjastim.

“Cavani zaslužuje poštovanje. On je već dugo godina priznati napadač, te je bio strijelac mnogo puta i to s bijele točke. Da je u pitanju bio Messi onda to Neymar nikad ne bi uradio. Ponašao se kao dječak kad je prosvjedovao zbog odluke da Cavani izvede penal. No, to se događa u svim klubovima. Ali ono što je učinio Alves nema smisla, ne daje loptu Cavaniju, nego ju predaje Neymaru kao da je njegov posilni.”

Statistika bilježi kako je tijekom Neymarovog boravka u Barceloni Messi svome brazilskom kolegi iz MSN trojke prepustio izvođenje 11 penala, podsjeća MARCA.

Što zapravo potvrđuje kako je Forlan u pravu - Neymar se ne bi nikad usudio prkositi Messiju. Druga je stvar što Argentinac ima senzibilnost za svoje suigrače.

Kopirati
Drag cursor here to close