Stiže Ranieri

Di Francesco više nije trener Rome

Raskid ugovora uslijedio je nakon eliminacije Rome iz Lige prvaka i poraza od Porta, a koji je došao samo nekoliko dana nakon što je Roma poražena u gradskom derbiju od Lazia.
Sport / Nogomet | 07. 03. 2019. u 18:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Talijanski nogometni prvoligaš AS Roma otpustio je trenera Eusebia Di Francesca, a očekuje se da na njegovo mjesto dođe Claudio Ranieri. 

''U ime svih u klubu i u moje ime želim zahvaliti Eusebiju na njegovom radu i posvećenosti'', izjavio je predsjednik Jim Pallotta za klupsku internet stranicu. 

''Otkako se vratio u klub Eusebio se uvijek ponašao profesionalno i stavljao interese kluba ispred svojih. Želimo mu sve najbolje u budućnosti'' dodao je. 

Raskid ugovora uslijedio je nakon eliminacije Rome iz Lige prvaka i poraza od Porta, a koji je došao samo nekoliko dana nakon što je Roma poražena u gradskom derbiju od Lazia. 

Di Francesco je došao na klupu Rome u ljeto 2017. i ovaj klub vodio do polufinala Lige prvaka u prošloj sezoni, te trećeg mjesta u Seriji A, prenosi Football Italia.  

Mediji u Italiji uveliko izvještavaju da će Romu do kraja sezone vodi Ranieri. To bi bio povratak na Olimpico 67-godišnjeg trenera koji se izjašnjava kao navijač Rome, koju je vodio od rujna 2009. do veljače 2011. 

Njegova karijera je u silaznoj putanji otkako je 2016. s Leicesterom osvojio Premier ligu, nakon čega je u veljači 2017. dobio otkaz. Poslije je radio u Nantesu prije nego što je preuzeo Fulham u studenom 2018. Otpušten je 28. veljače.

Kopirati
Drag cursor here to close