Roma

Di Francesco: Džeko je rođeni strijelac

Trener Rome Eusebio Di Francesco bio je oduševljen izdanjem cijele momčadi, a posebno Džeke kojeg je nazvao "rođenim strijelcem"
Sport / Nogomet | 19. 10. 2017. u 09:51 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Rome odigrali su sinoć odličnu utakmicu na Stamford Bridgeu protiv Chelseaja, koja je završena rezultatom 3:3. Najzaslužniji za vrijedan bod ''Romanista'' u trećem kolu skupine C Lige prvaka bio je balkanski dvojac Edin Džeko i Aleksandar Kolarov, prenosi agencija Anadolija.

Chelsea je u ranoj fazi utakmice poveo s 2:0, ali je Džeko postigao dva pogotka, a Kolarov jedan uz asistenciju za preokret na 3:2. Ipak, bod je domaćinu spasio Eden Hazard.

Eusebio Di Francesco, trener Rome, bio je oduševljen izdanjem cijele momčadi, a posebno Džeke kojeg je nazvao "rođenim strijelcem".

"Džeko je rođen da postiže golove. Često ga kritiziraju, ali protiv Chelseaja je pravio razliku", rekao je Di Francesco, te dodao:

"Čak i kada smo gubili, vidio sam da momčad radi ono što sam tražio od njih i da dobro igra. S gledišta naše igre prezadovoljan sam. Žao mi je što smo igrali tako dobro, a ne možemo se kući vratiti s rezultatom koji smo htjeli."

Džeko je nakon susreta istaknuo da činjenica da su Chelsea na njihovom terenu doveli na rub ponora pokazuje koliko je talijanska liga u posljednje vrijeme napredovala.

"Bila je to sjajna noć za nas. Bod je dobar, ali mogli smo i pobijediti. Odigrali smo nevjerojatnu utakmicu. Šteta je što smo primili tri pogotka, ali Chelsea je pokazao svoju snagu i realizirao sve prilike koje je imao", kazao je kapetan bh. reprezentacije.

Zanimljivo, Džeko u vrijeme dok je igrao za Manchester City, od 2011. do 2016. godine, nikada nije zatresao mrežu Chelseaja.

"Sada sam sve to nadoknadio", kratko je rekao Džeko.

U skupini C nakon tri odigrana kola Chelsea je vodeći sa sedam bodova, dok je Roma druga s pet. Slijede Atletico Madrid s dva i Qarabag s jednim bodom.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close