Ronaldo promašio penal

Desetkovana Atalanta uzela bod kod Juventusa

Atalanta je u Torino doputovala uzdrmana sukobom trenera Gian Piera Gasperinija i kapetana Papua Gomeza, te oslabljena neigranjem brojnih važnih igrača.
Sport / Nogomet | 16. 12. 2020. u 21:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U susretu 12. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus i Atalanta su u Torinu odigrali 1:1 uz promašeni jedanaesterac Cristiana Ronalda.

Atalanta je u Torino doputovala uzdrmana sukobom trenera Gian Piera Gasperinija i kapetana Papua Gomeza, te oslabljena neigranjem ozlijeđenih Josipa Iličića, Maria Pašalića, Mattie Caldare i Cristiana Piccinija, no La Dea je uspjela osvojiti bod kod prvaka, piše Hina.

Juventus je poveo u 29. minuti sjajnim golom Federica Chiese sa 20-tak metara. No, gosti su u nastavku uspjeli izjednačiti, a jednako lijep pogodak i to gotovo sa istog mjesta zabio je Remo Freuler u 57. minuti.

Domaćin je samo tri minute kasnije mogao do novog vodstva, no Cristiano Ronaldo nije realizirao kazneni udarac. Njegovu namjeru pročitao je Pierluigi Gollini. Juve je fantastičnu priliku imao i u 62. minuti, no Gollini je zaustavio i Moratin udarac. 

Jučer su igrali:

Udinese - Crotone 0:0
Benevento - Lazio 1:1 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   




Kopirati
Drag cursor here to close