Najveća gužva u skupinama C i F

Deset momčadi osiguralo proljeće u Europskoj ligi

Najveća gužva prije posljednjeg kola je u skupini C gdje Leicester City ima osam bodova, Spartak Moskva i Napoli po šest dok je Legija sakupila šest bodova. Slična situacija je u skupi F. Tamo Zvezda vodi s 10 bodova, Braga je na devet, danski Midtjy
Sport / Nogomet | 25. 11. 2021. u 23:33 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Europskoj ligi je kompletirano peto kolo, već sada su neke momčadi izborile prolaz dalje, neke su osigurale prvo mjesto u svojim skupinama. Od četiri, dvije su iz Francuske, jedna iz Njemačke i jedna iz Engleske.

Lyon je s perfektnih pet pobjeda iz isto toliko utakmica i gol razliku 15:4 prošao dalje. Nakon domaćeg trijumfa nad Real Sociedadom, Monaco je potvrdio "jedinicu" u svojoj skupini. Monaco također nema poraza još uvijek ali ima dva remija uz tri pobjede.

Celtic je u 56. minuti dvoboja na BayAreni vodio 1:2, ali su "apotekari" preko Andricha i Diabyja u posljednjih osam minuta napravili preokret za prvo mjesto.

Najugodnije iznenađenje ove sezone u Premiershipu, West Ham sjajno izgleda i u Europi. Rapid nije predstavljao veći problem, završilo je 0:2, što je četvrta pobjeda "čekićara" u pet utakmica Europske lige.

Pored pomenute četiri momčadi, proljeće u Europi su osigurali Glasgow Rangersi, Eintracht Frankfurt, Olympiacos, Galatasaray, Lazio i Betis. Navijači Celtica i Fenerbahçea već sada znaju da će njihovi klubovi igrati Konferencijsku ligu.

Najveća gužva prije posljednjeg kola je u skupini C gdje Leicester City ima osam bodova, Spartak Moskva i Napoli po šest dok je Legija sakupila šest bodova. Slična situacija je u skupi F. Tamo Zvezda vodi s 10 bodova, Braga je na devet, danski Midtjylland na osam bodova.

Kopirati
Drag cursor here to close