Serie A

Derby d'Italia pripao Juventusu: Ramsey i Dybala vratili Staru damu na vrh

U velikom derbiju odigranom pred sablasno praznim tribinama Allianz stadiona Stara dama je bila dominantna i na kraju je zasluženo upisala tri boda.
Sport / Nogomet | 08. 03. 2020. u 23:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Juvefc.dom / Paulo Dybala riješio je sve dileme oko pobjednika

Juventus je u Derbiju Italije pobijedio na svom terenu Inter rezultatom 2:0.

U velikom derbiju odigranom pred sablasno praznim tribinama Allianz stadiona Stara dama je bila dominantna i na kraju je zasluženo upisala tri boda.

Otvoreno se igralo od prve minute ovog dvoboja. Nije međutim bilo onih stopostotnih šansi, a Juventus je imao najbolju šansu preko Matthijsa de Ligta. Mreže su nakon prvog poluvremena mirovale (0:0), no u nastavku je Juventus potpuno razbio Nerazzurre.

Do vodstva su Bianconeri stigli u 55. minuti. Bila je to lijepa akcija domaće momčadi koju je završio Aaron Ramsey za prednost od 1:0.

Sve dileme oko pobjednika riješene su u 67. minuti. Majstorski gol postigao je Paulo Dybala manje od 10 minuta nakon ulaska za prednost od 2:0.

Pokušao je Inter nešto napraviti do kraja. Imali su nekoliko pokušaja, ali sve je to bilo izuzetno slabo i Juventus je stigao do pobjede.

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić ostao je na klupi Juventusa, dok je hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović odigrao je cijeli susret za Inter.

Rezultati 26 kola:

Parma - SPAL 0:1 (Petagna 71-11m)
Milan - Genoa 1:2 (Ibrahimović 77 / Pandev 7, Cassata 41)
Sampdoria - Verona 2:1 (Quagliarella 77, 86-11m / Zaccagni 32)
Udinese - Fiorentina 0:0
Juventus - Inter 2:0 (Ramsey 54, Dybala 67)

Ponedjeljak:
Sassuolo - Brescia

Rezultati by SofaScore

Šokantan poraz Milana na San Siru

Genoa je šokirala Milan na San Siru slavivši sa 2:1 (2:0). Turbulencije koje je zadnjih dana u klubu izazvao otkaz Zvonimiru Bobanu, kao da su se automatski odrazile u samoj momčadi.

Genoa je u Milanu izgradila prednost od 2:0 u prvom poluvremenu golovima Pandeva (7) i Cassate (41), da bi poraz Milana ublažio Ibrahimović (77).

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić igrao je za Milan do 57. minute. Genoa je s ova tri boda izašla iz zone ispadanja, sada je 17. sa 25 bodova, koliko ima i 18. Lecce, dok je Milan ostao sedmi sa 36 bodova, tri manje od šestog Napolija.

Kopirati
Drag cursor here to close