Nesportsko ponašanje

Delegat zatvorio oči i uši na sukob trenera Sarajeva i Radnika

Delegat Janković tvrdi da je doček i ispraćaj gostujuće ekipe i službenih lica bio korektan, iako je Zižović tijekom utakmice Musemiću prigovorio i za doček.
Sport / Nogomet | 30. 09. 2018. u 18:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: BHT Premijer liga BiH / Treneri Musemić i Žižović nakon utakmice

Duel 12. kola BHT izmedu Sarajeva i Radnika odigran u subotu na Koševu pripao je domaćem timu (2:1) koji je slavio golovima Velkoskog i Handžića (strijelac za goste bio Glišić).

U završnici susreta došlo je do verbalnog sukoba dvojice trenera. Mladen Žižović, strateg gostiju, bio je oštar prema Husrefu Musemiću, a prepirka je nastavljena i na pressici nakon utakmice.

Mnogo posla imao je četvrti sudac Goran Paradžik koji je smirivao trenere. Međutim. zanimljivo je da "teške riječi" gostujućeg stratega nije čuo delegat Milan Janković iz Trebinja koji u svom izvještaju nije spomenuo ono što se dogadalo uz aut-liniju.

Janković tvrdi da je doček i ispraćaj gostujuće ekipe i službenih lica bio korektan, iako je Zižović tijekom utakmice Musemiću prigovorio i za doček, piše Faktor.

S druge strane delegat je "zapazio* korištenje pirotehnike, zbog čega Sarajevu prijeti kazna.

''Utakmica organizirana shodno Propozicijama natjecanja BHT Premijer lige BiH za natjecateljsku 2018/19 godinu, sa propustima. jer su unešena i korištena pirotehnička sredstva tijekom utakmice. Radni sastanak (brifing) održan na vrijeme uz nazočnost svih potrebnih službi i službenih losoba Detaljno dogovoren način osiguravanja utakmice i samih aktera, kao i publike. Formirana krizna grupa i odredena krizna soba. Službeni predstavnici klubova uredno dostavili ovjerene popise igrača za nastup na ovoj utakmici sa jasno naznačenim igračima do 21 godine, kao i stranim državljanima. Sve priložene sportske legitimacije i akreditacije uredne. Identifikacija igrača izvršena prije početka utakmice te svi prijavljeni igrači tc zapisnik utakmice fizički prisutni sa pravom nastupa. Na terenu za vrijeme igre niie bilo incidenata, kao ni na tribinama. Utakmicu izravno prenosila BHT1. Utakmici nazočili antidoping kontrolori sa supervizorom (Sead Niulić - licenca broj 071) koji su po završetku utakmice odabrali po dva igrača iz domaće i gostujuće ekipe radi doping kontrole. Doček gostujuće ekipe i službenih lica bio je korektan'', piše u izvještaju delegata Milana Jankovića iz Trebinja dostupnom u sustavu Comet.

Kopirati
Drag cursor here to close