Kraj sezone?

Dečko nema sreće: Teška ozljeda Ante Ćorića

Što se točno dogodilo i o kakvoj je ozlijedi riječ, nije poznato. Iz slovenskog kluba nisu objavili težinu ozljede, no Ante je na svom Instagram profilu objavio sliku ozlijeđenog desnog koljena i potvrdio ono najgore...
Sport / Nogomet | 30. 03. 2021. u 15:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

FOTO: NK Olimpija / Ante Ćorić, nekqadašnji član Dinama i Vatrenih

Ante Ćorić, nekada veliki talent hrvatskog nogometa, uistinu nema sreće. Naime, tek što je došao na posudbu u slovensku Olimpiju teško se ozlijedio i prema pisanju talijanskih medija, propustit će ostatak sezone.

U redove popularnih Zmajčeka došao je sredinom veljače i ustalio se u momčadi, odigrao pet utakmica i jednom asistirao, no kako se čini, to će biti to od njega.

Što se točno dogodilo i o kakvoj je ozlijedi riječ, nije poznato. Iz slovenskog kluba su se službeno oglasili, ali ne navode kolika je težina ozljede.

Ćorić je na svom Instagram profilu objavio sliku ozlijeđenog desnog koljena i potvrdio ono najgore, prenosi Germanijak.hr.

Podsjetimo, Ćorić je u Zagreb je stigao 2013. godine iz akademije Red Bull Salzburga te je za Modre odigrao 143 utakmice i postigao 23 gola uz 24 asistencije. Član Rome postao je 2018. godine, kada je plaćena odšteta za njega od šest milijuna eura, a za rimsku momčad je nastupio svega tri puta.

Nakon toga bio je na posudbama u španjolskoj Almeriji i nizozemskom VVV-Venlu, gdje se nije naigrao, a s obzirom na ovu ozljedu, čini se da veliku minutažu neće skupiti ni u Ljubljani.

Kopirati
Drag cursor here to close