Poniženje

Debakl Real Madrida u Valenciji nakon što su poveli golom Benzeme

Kraljevski klub se na gostovanju na Mestalli proveo kao bos po trnju. Bila je to utakmica u kojoj su Madriđani kao na izložbi pokazali sve svoje slabosti. Dvadeset minuta su igrali nogomet, a onda su samo trčali za protivničkim igračima...
Sport / Nogomet | 08. 11. 2020. u 23:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U posljednjoj utakmici nedjeljnog programa devetog kola Primere Valencia je sa 4:1 potopila Real Madrid i to nakon što je Kraljevski klub sredinom prvog poluvremena došao u vodstvo.

Karim Benzema je u 23. minuti zabio na asistenciju Marcela, a onda je uslijedilo nevjerojatnih pola sata za Šišmiše.

Prvo im je u 30. minuti VAR poništio pogodak kojeg je postigao Yunus Musah, ali pet minuta kasnije dosuđen je jedanaesterac kojeg je Carlos Soler pretvorio u izjednačenje.

Udarac Solera prvo je obranio vratar Curtois. Primivši odbijenu loptu Soler je pogodio vratnicu, ali je na drugoj odbijenoj lopti najbrži bio Musah i napokon pogodio mrežu.

Ipak, aktivirao se VAR koji je naznačio da je vratar Reala Curtois prerano napustio svoj prostor na crti, ponovio se penal, a Soler je ovaj puta bio precizan.

Zahvaljujući autogolu Raphaela Varanea u 43. minuti Valencia je došla do preokreta, a onda je početkom nastavka Soler postigao još dva gola iz jedanaesteraca.

VAR ovaj put nije bio na strani Madriđana, koji u nedjelju nisu mogli opravdati to što ih se obično naziva kraljevskim klubom.

Nije ni Valencia klub zbog kojeg će se nogometna javnost posebno uzbuđivati, ali za ovakav Real bilo je više nego dovoljno to što su ponudili na svome stadionu,

Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu za Real, ali se mora priznati da je nakon pola sata 'ispuhao' - i fizički i mentalno. Nije da se Modrić generalno ne trudi, ali s ovakvim suigračima, i teretom godina na plećima, teško i da može puno više.

Ukoliko ostane na klupi Reala, trener Zinedine Zidane u idu ćoj će utakmici najvjerojatnije ponovno zarotirati igrače i do 90. minute zaboraviti što je zapravo želio taktički učiniti.

Protiv Valencije taktika bi se mogla svesti na dvije riječi - no comment.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close