Želi u Barcelonu

De Ligt nezadovoljan u Juventusu

Dvadesetjednogodišnji nogometaš je ljudima oko sebe priznao da je napravio grešku prelaskom u Juventus, a to su saznali i čelnici Barcelone.
Sport / Nogomet | 26. 05. 2021. u 12:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Defanzivac Juventusa Matthijs de Ligt navodno je nezadovoljan u talijanskom klubu te je dao do znanja čelnicima Barcelone da je spreman za transfer.

De Ligt je odbio Barcelonu prije dvije godine, no sada bi rado prešao u redove katalonskog kluba. On je bio veoma tražen nogometaš na tržištu 2019. godine, Barcelona ga je pokušavala dovesti "u paketu" s Frenkiejem de Jongom, no defanzivac je ipak potpisao za Juventus.

Međutim, stvari se nisu odvijale kako je zamislio, imao je problema s ozlijedama, a katalonski radio javlja da je nesretan u Juventusu.

Dvadesetjednogodišnji nogometaš je ljudima oko sebe priznao da je napravio grešku prelaskom u Juventus, a to su saznali i čelnici Barcelone, prenosi Klix.

Također, De Ligt je razgovarao s De Jongom o mogućnosti dolaska u Barcu, a veznjak mu je rekao da su mu vrata otvorena.

Ukoliko Barcelona zaista krene po De Ligta, transfer neće biti jeftin. U obzir bi mogao doći i neki vid dogovora koji uključuje povratak bh. reprezentativca Miralema Pjanića u Juventus, koji se u Barceloni nije naigrao.

Kopirati
Drag cursor here to close