Legendarni Španjolac

David Villa otkrio tko je za njega najbolji napadač na svijetu

''Odličan je gotovo u svemu što radi i jedan je od kandidata za osvajanje 'Zlatne kopačke' na EURO-u 2020. godine'', kazao je Villa.
Sport / Nogomet | 20. 11. 2019. u 13:00 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

David Villa, najbolji strijelac u povijesti nogometne reprezentacije Španjolske, prema navodima britanskih medija, izjavio je da je Harry Kane trenutno najbolji napadač na svijetu.

Kane je u 45 nastupa za reprezentaciju Engleske postigao 32 pogotka, a debitirao je 2015. godine. Klasu je potvrdio u kvalifikacijskom ciklusu za EURO 2020 u kojem je postigao 12 pogodaka u osam utakmica.

''On je trenutno najbolji napadač ili 'devetka' u današnjem nogometu. Odličan je gotovo u svemu što radi i jedan je od kandidata za osvajanje 'Zlatne kopačke' na Europskom prvenstvu 2020. godine'', kazao je Villa.

Kane je ove sezone za Totteham postigao deset pogodaka na 15 susreta u svim natjecanjima, a trenutno je i šesti na ljestvici najboljih strijelaca u Premier ligi Engleske.

''Ne trebate promijeniti klub da bi se motivirali. Kane je uvijek igrao za Tottenham. Znam da mu ove godine ne ide tako dobro, ali ne mogu biti u njegovim mislima i zato ne znam gdje će igrati u budućnosti. Međutim, on će sigurno biti dobar igrač gdje god da krene, jer ima talent za igranje u svim ligama'', pojasnio je Villa.

Sjajni 37-godišnji španjolski napadač nedavno je objavio da će na kraju sezone u Japanu otići u zasluženu igračku mirovinu. Trenutno igra za japanski Vissel Kobe u koji je stigao u prosincu prošle godine iz New York Cityja. Tijekom karijere igrao je još za Sporting Gijon, Zaragozu, Valenciju, Barcelonu, Atletico Madrid i Melbourne City. Za reprezentaciju Španjolske odigrao je 98 utakmica i postigao rekordnih 59 pogodaka.

Kopirati
Drag cursor here to close