Zamjena

Darko Vojvodić novi trener Olimpika

Ističe da je dosadašnji stručni stožer uradio dobar posao, a na njemu je sada da nastavi svoju viziju, priopćeno je iz kluba.
Sport / Nogomet | 13. 12. 2019. u 16:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Fena  / Darko Vojvodić

Darko Vojvodić novi je šef stručnog stožera Nogometnog kluba Olimpik iz Sarajeva.

Vojvodić će na klupi sarajevskog prvoligaša naslijediti Esada Selimovića koji je podnio ostavku iz, kako je rekao, privatnih razloga.

Pročitajte još

''Ja sam ovu ligu osvajao dva puta. U međuvremenu sam osvojio ligu RS-a. Nadam se da će Olimpik igrati Premijer ligu iduće sezone, ustvari garantiram vam da će je igrati'', kazao je Vojvodić na službenom predstavljanju.

Ističe da je dosadašnji stručni stožer uradio dobar posao, a na njemu je sada da nastavi svoju viziju, priopćeno je iz kluba.

''Prvi put sam u životu došao na ovakvo mjesto. Kada sam došao u GOŠK bili su četvrti, u Tuzli su bili u nastajanju nije se znalo ništa, u Slaviji imali dvije lopte. Ovo je za mene novo iskustvo, ali ja sam čovjek principa i obraza i radim neke stvari na svoj način, siguran sam da je to ispravan put i kad sam ja u pitanju disciplina nikada neće doći u pitanju. Netko sam tko to ne trpi, direktan sam, sve kažem svima u oči'', dodao je.

Osvrnuo se i na igrački kadar te potencijalne transfere.

''Igrački kadar je odličan. Vidjet ćemo što nam bude trebalo u međuvremenu, ima jako kvalitetnih i mladih i starijih igrača i ekipa je u neku ruku po mom ukusu. Ako uspijem, a uspjet ću sigurno, da igrači koji to mogu i umiju, da im unesem dozu agresivnosti, samopouzdanja i mislim da ćemo sljedeću polusezonu gledati Olimpik koji se nikoga neće plašiti. Olimpik će imati konture za Premijer ligu'', kazao je novi trener Olimpika.

Vojvodić se po završetku nogometne posvetio trenerskoj karijeri, a sa klupe je predvodio Drinu iz Zvornika, Slobodu, Slaviju, GOŠK, Zvijezdu Gradačac, Borac, a na Otoku stiže nakon angažmana u Radničkom iz Kragujevca.

Kopirati
Drag cursor here to close