Pao dogovor

Darko Vojvodić četvrti trener na klupi Borca u ovoj sezoni

''Velika je čast i obveza to što ću voditi najveći klub u RS-u i svjestan sam kako me čeka težak posao jer u dosadašnjem dijelu prvenstva nisu ostvareni zacrtani ciljevi'', rekao je Vojvodić.
Sport / Nogomet | 21. 03. 2018. u 08:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Darko Vojvodić je novi trener banjolučkog Borca. Bivši trener Sloge iz Simina Hana, Slobode, Slavije, Drine iz Zvornika potpisat će ugovor idućih dana do kraja sezone.

U slučaju da suradnja bude korektna, moguće je da se nastavi i u idućim sezonama. Novog trenera očekuje težak posao jer je Borac bez pobjede u novoj godini i bori se za ostanak te ima 10 bodova više u odnosu na Čelik koji je prvi ispod zone ispadanja.

Novi šef struke Darko Vojvodić zahvalio je rukovodstvu na pruženom povjerenju i dodao kako će učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi banjolučki premijerligaš u nastavku sezone ostvario bolje rezultate.

''Vrlo brzo sam se dogovorio s čelnim ljudima Borca glede vođenja momčadi do kraja ove sezone, a glavni zadatak bit će nam vratiti samopouzdanje igračima i ostvariti dobre rezultate, što bi vratilo publiku na stadion. Velika je čast i obveza to što ću voditi najveći klub u RS-u i svjestan sam kako me čeka težak posao jer u dosadašnjem dijelu prvenstva nisu ostvareni zacrtani ciljevi. Većinu igrača koje ću trenirati poznajem i siguran sam kako ćemo se brzo naviknuti jedni na druge, a i prvenstvena stanka nam u potpunosti odgovara. Do susreta s Vitezom očekujem kako ćemo biti potpuno spremni'', rekao je Vojvodić.

Potpredsjednik kluba Vico Zeljković potvrdio je angažiranje Vojvodića, ali i napomenuo kako to nije kraj promjenama u momčadi jer se očekuje kako će Borac riješiti papire za napadača iz Gane Mohammeda Abdulahija, javlja Večernji list.

''Mi smo u načelu sve dogovorili s novim trenerom koji će imati vremena upoznati se s momčadi do nastavka prvenstva. Do kraja tjedna očekujemo dolazak i napadača iz Gane Mohammeda Abdulahija. On je još u zimskom prijelaznom roku trebao doći u Banju Luku, ali ga je tad spriječila radna dozvola. Sad je sve riješeno i nadamo se kako će do susreta s GOŠK-om dobiti sve dokumente te da će pojačati konkurenciju u napadu. Imamo dobre preporuke za njega'', istaknuo je Zeljković.

Borac je u također u pregovorima s Mihaelom Modićem, nekadašnjim članom slavnog talijanskog Milana. Mladi nogometaš (19 godina) član je reprezentacije Srbije i ima slobodne dokumente te je u potrazi za novim angažmanom, pa su veliki izgledi kako će do kraja sezone nositi dres Borca u pokušaju vratiti se u pravu formu.

Kopirati
Drag cursor here to close