Uefa Liga nacija

Danska svladala Englesku u gostima; Srbija ispustila vodstvo protiv Turske

Portugal je na svom terenu bio bolji od Švedske sa 3:0, doj je Belgija kao gost svladal Island, a iznenađenje večeri zasigurno je domaći poraz Engleske od Danske rezultatom 0:1.
Sport / Nogomet | 14. 10. 2020. u 23:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Anfield Edition / Diogo Jota postigao je dva gola i imao asistenciju za treći u pobjedi Portugala nad Švedskom (3:0)

U srijedu je odigrano nekoliko zanimljivih  utakmica Lige nacija u skupini A, ali ništa manje zanmljivo nije bilo ni u drugim grupama ovog UEFA-inog natjecanja.

Italija i Nizozemska remizirali su u drugom meču bh. grupe rezultatom 1:1. Za Azzurre je pogodio Pellegrini u 16. minuti, dok je za goste strijelac gola bio Van de Beek u 25. minuti.

U hrvatskoj grupi Portugal je na svom terenu bio bolji od Švedske sa 3:0. Pogađali su za Portugal Bernardo Silva i Diogo Jota (2).

Belgija je kao gost svladala Island (dva gola Lukakua), a iznenađenje večeri zasigurno je domaći poraz Engleske od Danske rezultatom 0:1 (Eriksen, 11m).

Nogometaši Srbije su remizirali u gostima s Turskom rezultatom 2:2, također u 4. kolu Lige nacija, jakosna skupina B.

Srbija je vodila 2:0 gotovo sat vremena, sve dok Hakan Calhanoglu u 57. minuti susreta nije smanjio na 1:2, a  poravnao je Ozan Tufan u 76. minuti utakmice.

U ovoj skupini Rusija i Mađarska su odigrali susret bez pogodaka.

U utakmicama Lige B još su igrali:

Grupa 2:

Rumunija - Austrija 0:1
Norveška - Sjeverna Irska 1:0

Grupa 3:

Škotska - Češka 1:0
Slovačka - Izrael 2:3

Grupa 4:

Bugarska - Vels 0:1
Finska - Irska 1:0

Kopirati
Drag cursor here to close