Dinamov Španjolac

Dani Olmo za neočekivani iznos na neočekivanu destinaciju?

Prema zadnjim informacijama, pregovori Dinama s Tottenhamom značajno su napredovali i navodno su klubovi vrlo blizu usuglašavanja odštete.
Sport / Nogomet | 05. 07. 2019. u 11:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Otkad je sjajnim nastupima na Europskom prvenstvu za nogometaše do 21 godine dodatno privukao pozornost europskih klubova Danija Olma svaki dan mediji smještaju u neki drugi klub.

Zadnje informacije dolaze od španjolskog Mundo Deportiva, koji tvrdi kako su pregovori Dinama s londonskim Tottenhamom značajno napredovali i kako su dva kluba vrlo blizu usuglašavanja odštete od oko 25 milijuna eura za modrog dragulja, javlja HRT.

Spursi su najprije željeli Giovanija Lo Celsa iz PSG-a, za kojega su nudili 68 milijuna eura, no Parižani za Argentinca uporno traže 75, što je Englezima malo previše. Pa su se okrenuli Olmu.

Iako bi i to bio najveći transfer u povijesti Dinama i hrvatske lige, Marko Pjaca je za 23 milijuna prešao u Juventus, a Luka Modrić još prije 10-ak godina za 21 milijun u Tottenham, s obzirom na to da su visine transfera ''eksplodirale'' u zadnjih nekoliko godina za današnje uvjete to i nije posebno velik novac. Uglavnom se špekuliralo da bi Olmo mogao vrijediti oko 40 milijuna eura, javio je HRT.

Kopirati
Drag cursor here to close