Majstorica

Danas pada odluka: Mostar i Salines u jednoj utakmici za naslov prvaka

U 18 sati odlučujuću utakmicu za naslov prvaka BIH u futsalu igraju Mostar Stari Grad i tuzlanski Salines.
Sport / Nogomet | 24. 04. 2021. u 08:49 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar Stari Grad staklorad dobio je u ovoj sezoni 19 utakmica i doživio samo dva poraza. Oba ta poraza pretrpio je od tuzlanskog Salinesa.

Jedini put u ovoj sezoni nije postigao gol upravo Salinesu i zbog tog minimalnog 0:1 poraza morat će u "popravnom" tražiti šansu za naslov prvaka.

Prvak BiH će postati ona momčad koja dobije današnju utakmicuu 18 sati u USCR "Midhat Hujdur - Hujka" u mostarskom Sjevernom logoru.

"Došli smo do kraja natjecanja, do posljednje prvenstvene utakmice. Ulog je veliki i pred nama je najvažnijih 40 minuta ove sezone. Očekivanja su najviša. Na početku smo postavili sebi cilj, a to je dupla kruna. Blizu smo tog cilja jer pred nama finalni mečevi u prvenstvu i Kupu. Vjerujem u ove momke. Volja i želja sigurno neće izostati, jer ovo su utakmice koje iziskuju od igrača da pruže svoj maksimum. Sitnice će odlučiti pobjednika i ja sam uvjeren da će prevagnuti na našu stranu i da ćemo se na kraju radovati", rekao je trener Mostara Ivan Božović, a prvotimac Josip Bošković dodaje:

"Očekuje nas najvažnija utakmica sezone i kao uvijek, nas zanima samo pobjeda. Svi smo spremni i dat ćemo sve od sebe da titulu donesemo u Mostar. To neće biti lako jer i protivnik je kvalitetan, ali vjerujem u ovu ekipu i smatram da možemo doći do trofeja".

 

Kopirati
Drag cursor here to close