Ne pratim

Daliću podmetnuli izjave o Komšiću: Politika me ne zanima

Nekoliko hrvatskih i bh. medija prenijeli su navodnu Dalićevu izjavu u kojoj je rekao kako se osjeća poniženo kao Hrvat iz Livna izborom Željka Komšića za hrvatskog člana Predsjedništva BiH.
Sport / Nogomet | 12. 10. 2018. u 11:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Politika me ne zanima i šokiran sam kako se ljudi služe lažima te izmišljaju izjave kako bi iskoristili moju popularnost i utjecaj, rekao je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić za Klix.ba.

Naime, nekoliko hrvatskih i bh. medija prenijeli su navodnu Dalićevu izjavu u kojoj je rekao kako se osjeća poniženo kao Hrvat iz Livna izborom Željka Komšića za hrvatskog člana Predsjedništva BiH.

"Izbore u Bosni i Hercegovini nisam ni pratio i ne razumijem zašto je nekome potrebno da ovako brutalno laže. Ja sam izbornik Hrvatske koju volim i nemam potrebe dokazivati da sam rođen u BiH, koju također isto tako s ponosom volim i poštujem. Neshvatljivo mi je da se netko služi ovakvim neistinama o kojima sam i ja vrlo brzo dobio informacije. Mogu samo reći da se uskoro vidimo u Sarajevu", kazao je Dalić.

Vijest o navodnom Dalićevom nezadovoljstvu se brzo proširila i društvenim mrežama, a naknadno je izbrisana s pojedinih portala.

Inače, reprezentacija Hrvatske će sutra u okviru 3. kola Lige nacija dočekati Englesku bez publike na stadionu u Rijeci, a pred Dalićevim izabranicama je zadatak da dobrom igrom i rezultatom donekle poprave utisak nakon katastrofalnih 0:6 protiv Španjolske.

 

Kopirati
Drag cursor here to close