Doček izbornika

Dalićev brat: Pripremamo Zlatku doček za pamćenje

Dosta Livnjaka je izjavilo da bi bili najsretniji da su se u finalu sastali Hrvatska i BiH, jer bi slavlje bilo dvostruko.
Sport / Nogomet | 18. 07. 2018. u 07:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Livnu s velikim nestrpljenjem iščekuju 23. srpanj, jer bi tada u svoje rodno mjesto trebao doći Zlatko Dalić, izbornik nogometne reprezentacije Hrvatske, viceprvaka svijeta.

Livnjaci mu pripremaju veličanstven doček. A da će biti tako, potvrdio  je i Miran Dalić, Zlatkov stariji brat i prvi licencirani nogometni trener u BiH po UEFA-inom programu, piše Dnevni avaz.

''Čuo sam se sa Zlatkom i čestitao mu. Nakon povratka i prijema u Hrvatskoj i Varaždinu, gdje živi, Zlatko dolazi kod nas, u Livno. Bit će to doček za pamćenje.

''Što se tiče finalnog susreta s Francuskom, Hrvatska je i u ovoj utakmici pokazala da je u samom svjetskom vrhu. Presudile su nijanse i sreća'', kazao je za Avaz Zlatkov brat Miran, dodavši da mu je drago da je navijanje Livnjaka bilo na visokom nivou i bez izgreda.

Dosta Livnjaka je izjavilo da bi bili najsretniji da su se u finalu sastali Hrvatska i BiH, jer bi slavlje bilo dvostruko. Pobijedile bi obje ekipe, barem što se Livnjaka tiče.

Kopirati
Drag cursor here to close