Hrvatski izbornik

Dalić vrlo zadovoljan, uputio i poruku kapetanu Modriću

"Ovo je pobjeda za našeg kapetana, Luka čekamo te u listopadu. Imamo kvalitetu i kada svi radimo svoj posao, kada smo agresivni i kompaktni, mi to dobro radimo. Jedva čekamo da se Luka vrati u ekipu"
Sport / Nogomet | 07. 09. 2021. u 23:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Izbornik Dalić i kapetan Modrić - posebna veza

Nakon pobjede Hrvatske od 3:0 protiv Slovenije, izbornik Zlatko Dalić bio je zadovoljan predstavom svoje momčadi.

"Cijela utakmica je bila na visokom nivou, kao i cijeli ovaj ciklus. Bili smo motivirani, puni energije, igrali smo dobro, skupili smo sedam bodova", rekao je pa dodao.

"Ima tu još puno posla, ali ovo večeras je bilo sjajno. Čestitke dečkima, ali i navijačima koji su nas došli podržati. Poljud je pokazao koliko cijeni, koliko voli svoju reprezentaciju, bez obzira što je neki pokušavaju obezvrijediti, ali vjerujem da će tako biti i u Slavoniji".

Hrvatska se mora naviknuti na život bez Luke Modrića, a čini se kako je ovo zalog za optimizam, a kako kaže izbornik Dalić, ovo je pobjeda za kapetana.

"Ovo je pobjeda za našeg kapetana, Luka čekamo te u listopadu. Imamo kvalitetu i kada svi radimo svoj posao, kada smo agresivni i kompaktni, mi to dobro radimo. Jedva čekamo da se Luka vrati u ekipu", rekao je izbornik Vatrenih.

Kopirati
Drag cursor here to close