Siguran oslonac

Dalić vratio Petkovića u reprezentaciju, naknadni poziv i Majeru

Petković je za Vatrene nastupio 19 puta uz šest postignutih pogodaka, dok Majer za seniorsku reprezentaciju ima upisana dva nastupa.
Sport / Nogomet | 07. 11. 2021. u 23:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić poslao je samo dan uoči okupljanja naknadne pozive Bruni Petkoviću i Lovri Majeru za utakmice s Maltom i Rusijom.

Ranije su umjesto ozlijeđenih Matea Kovačića i Josipa Brekala pozvani Luka Sučić i Antonio Mirko Čolak, dok je Dalić sada na popis dodao još dvojicu igrača.

Petković se tako vraća u redove Vatrenih prvi put nakon Eura.

Obojica pokazuju dobru formu u novije vrijeme, iako je Petkovićev Dinamo iznenađujuće poražen od Lokomotive 1:0. S druge strane, Majer je imao jednu od ključnih uloga u veznom redu Rennesa koji je s visokih 4:1 poveo slavni Lyon.

Petković je za Vatrene nastupio 19 puta uz šest postignutih pogodaka, dok Majer za seniorsku reprezentaciju ima upisana dva nastupa.

Svjetske doprvake čekaju dva završna ogleda u skupini H Europskih kvalifikacija za FIFA Svjetsko prvenstvo u Kataru - 11. studenoga se igra Malta - Hrvatska, a 14. studenoga dočekuju Rusiju na rasprodanom Poljudu.

Hrvatska je već osigurala barem dodatne kvalifikacije, a s dvije pobjede može osigurati direktan plasman u Katar kao prvoplasirana reprezentacija u skupini.

   
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close