Sve ili ništa

Dalić pripremio veliko iznenađenje u sastavu kojeg šalje na Škote!

"Mi moramo izaći na teren kao favoriti. Ne smijemo juriti i gubiti glavu. Najvažnija će biti pobjeda", poručio je na konferenciji za novinare hrvatski izbornik Zlatko Dalić.
Sport / Nogomet | 22. 06. 2021. u 15:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sportske novosti otkrivaju sastav Hrvatske za utakmicu odluke protiv Škotske.

Momčad Zlatka Dalića istrčat će u sastavu: Livaković; Juranović, Vida, Lovren, Gvardiol; Kovačić, Modrić, Brozović; Vlašić, Perišić; Petković.

Dakle, Dalić je vratio Brozovića u vezni red, a napad je doživio gotovo potpunu preobrazbu. Svoje mjesto s kupe tražit će Kramarić, Rebić i Brekalo, koji su bili starteri protiv Češke.

Hrvatska bi dakle trebala zaigrati u formaciji 4-3-3 s time da je veliko iznenađenje Josip Juranović na desnom beku umjesto očito umornog Šime Vrsaljka. Juranoviću će to biti debi na nekom velikom natjecanju. Vlašić bi trebao biti ispred njega na desnoj strani veznog reda.

Škoti protiv Vatrenih neće moći računati na svojeg ponajboljeg igrača Billyja Gilmoura koji je bio pozitivan na Covid-19 i završio je u samoizolaciji.

"Prije samog Eura smo planirali da će treća biti odlučujuća. Zadnja šansa za plasman dalje. Oko ove situacije oko korone, mi smo najviše oštećeni. Mi smo s navijačima puno bolji, a ovo nije fer da ne mogu doći naši navijači. Nas se plaši već mjesec dana s tim stvarima da je smijemo ovo-ono. Ne želimo pobjedu za zelenim stolom, ali mi moramo izaći na teren kao favoriti. Ne smijemo juriti i gubiti glavu. Najvažnija će biti pobjeda", poručio je na jučerašnjoj konferenciji za novinare izbornik Zlatko Dalić.

Kopirati
Drag cursor here to close