Za kvalifikacijsku utakmicu s Walesom

Dalić priključio Alena Halilovića

Kapetan Hrvatske U-21 Alen Halilović priključit će se seniorskoj reprezentaciji na nedjeljnom treningu u Rijeci te će konkurirati za nadolazeću kvalifikacijsku utakmicu s Walesom, javlja HINA.
Sport / Nogomet | 01. 06. 2019. u 20:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

/ Alen Halilović

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić priključit će kapetana mlade reprezentacije Alena Halilovića A selekciji koja se priprema za susret kvalifikacija EURA s Walesom u Osijeku 8. lipnja.

Izbornik Zlatko Dalić zbog ozljeda ne može računati na Ivana Rakitića, Antu Rebića, Nikolu Vlašića, Marka Roga i Filipa Bradarića te je odlučio pojačati kadar za ovaj važan dvoboj.

Alen Halilović priključit će se seniorskoj reprezentaciji na nedjeljnom treningu u Rijeci te će konkurirati za nadolazeću kvalifikacijsku utakmicu s Walesom, javlja HINA.

Izbornik Zlatko Dalić zbog ozljeda ne može računati na Ivana Rakitića, Antu Rebića, Nikolu Vlašića, Marka Roga i Filipa Bradarića te je odlučio pojačati kadar za ovaj važan dvoboj.Alen Halilović, koji je klupsku sezonu dovršio u dresu Standarda iz Liegea, ima već devet nastupa za Vatrene u razdoblju od 2013. do 2016. godine, a mlade je reprezentativce u prošlom ciklusu predvodio do plasmana na ovoljetno Europsko prvenstvo u Italiji i San Marinu

Kopirati
Drag cursor here to close