Hrvatska - Argentina 3:0

Dalić: Ovo je najveća pobjeda u karijeri

Hrvatski izbornik je nakon velike pobjede nad Argentinom istaknuo da mu je ovo najveća pobjeda u karijeri.
Sport / Nogomet | 21. 06. 2018. u 22:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čestitam mojim igračima, ovo je za većinu nas najveća pobjeda u karijeri, kazao je nakon pobjede nad Argentinom (3-0) i plasmana u osminu finala izbornik Zlatko Dalić.

Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se u osminu finala Svjetskoga prvenstva nakon što je u susretu 2. kola D skupine u Njižnem Novgorodu pobijedila Argentinu s 3-0 (0-0). Hrvatska je u Njižnjem Novgorodu pogocima Ante Rebića, Luke Modrića i Ivana Rakitića ostvarila jednu od najvećih pobjeda u povijesti.

"Bili su u svakom segmentu bolji od Argentine, moji igrači su radili ono što smo se dogovorili. Stavio sam Brozovića kao zadnjeg veznog jer je brži od ostalih, ali cijela momčad je odigrala odlično i bili smo jako kompaktni. Stvorili smo nekoliko i u prvom dijelu, ali sam znao da ćemo zabiti u drugom dijelu. Prošli smo u drugi krug nakon dvije utakmice, to je bio cilj, ali moramo biti ostati mirni i dostojanstveni i u daljnim utakmicama", kazao je Dalić, javlja Hina.

Jedan od junaka dvoboja bio je i kapetan Luka Modrić, strijelac drugog gola.

"Mislim da smo odigrali kako smo i htjeli, bila je to savršena utakmica pogotovu u drugom poluvremenu. Zabili smo tri prelijepa gola, otvorilo nam se. Ispunili smo cilj, plasirali se u osmi nu finala i sada idemo dalje".

Kopirati
Drag cursor here to close